Het totaalpakket voor online- en offline reclame uitingen.

Volledige visualisatie van Bides

Jos van der Veen startte in december restaurant Bides in Haaksbergen. Vanuit hem kwam dan ook de vraag of wij hem volledig konden ontzorgen. Uiteraard! Van vormgeving tot fotografie en van website tot social media beheer. Van A tot Z hebben wij dit project mogen oppakken. Het resultaat mag er zijn!

Ook graag het complete plaatje laten verzorgen? Wij staan klaar.

Om de juiste look en feel te creëeren, zijn wij eerst langs gegaan om een indruk te krijgen van het bedrijf. Hieruit hebben wij een stijlblad opgesteld. Vanuit dit stijlblad hebben wij briefpapier, visitekaartjes, reserveringskaarten en menukaarten vormgegeven. Daarnaast hebben wij de volledige website van installatie tot vormgeving mogen verzorgen. Ook hierbij hebben wij rekening gehouden met de reserveringen. Deze kunnen eenvoudig geplaatst worden via de button die gekoppeld is aan het reserveringssysteem in het restaurant.

Daarnaast hebben wij ook foto's genomen om de sfeer beter in beeld te krijgen. Deze foto's gebruiken wij voor zowel online als offline uitingen voor Bides. Hierdoor krijgen potentiële gasten direct een indruk van het restaurant. Tevens raden wij dit aan bij restaurants, omdat gasten zo een realistisch beeld van de menukaart krijgen.

Naast de look en feel, verzorgen wij iedere maand de social media van Bides. Hierbij doen wij inspiratie op, spelen we in op belangrijke dagen en plannen wij de content in. Op deze manier wordt Bides iedere maand ontzorgt en kan Jos zich volledig richten op de bedrijfsactiviteiten van het restaurant.