Waarom bieden wij social media beheer aan?

Heel simpel: om jou te ontzorgen.

 

Wij snappen dat je veel tijd besteedt aan de bedrijfsactiviteiten. Hierbij wordt social media vaak vergeten. Maar hoe weten potentiële klanten wat jij als bedrijf eerdaags te bieden hebt? Juist. Daarom bieden wij social media beheer aan. 

Focus op je eigen bedrijfsactiviteiten en geef je social media uit handen. Zie ons als een eigen marketing- & communicatie afdeling. Maar dan extern. Wij denken met jouw bedrijf mee.

 

Vraag naar onze pakketten. Ook voor eenmalige posts kun je bij ons terecht.

Altijd inbegrepen in onze pakketten.

Een eigen professionele ontwerper

Werk rechtstreeks met je eigen professionele ontwerper. Zonder tussenpersonen.

Gratis stockfoto's inbegrepen

Liever persoonlijke foto’s? Ook dat kan! Wij komen graag langs voor professionele foto’s. 

Unieke lay-out

Volledig naar de huisstijl van je bedrijf.

Complete verzorging van teksten

Wij doen inspiratie op en schrijven de creatieve teksten bij de content. Tevens houden wij rekening met de hashtags zodat jij makkelijk gevonden kunt worden.

Inspelen op toffe dagen

Wij houden rekening met vaderdag tot de dag van de watermeloen. Alles wordt meegenomen!

Content wordt door ons geplaatst

Wij plannen de content in op optimale tijdstippen voor het meeste bereik. 

Onbeperkt aantal aanpassingen

We blijven doorgaan tot je absoluut tevreden bent met het resultaat. 

7 dagen per week support

Wij staan continu stand-by. Grote veranderingen? Dan houden wij hier rekening mee. 

100% tevredenheidsgarantie

Iedere maand ontvang je een controle. Zo ben je altijd op de hoogte van de content. Tevredenheid is bij ons het streven.

Waar bestaat onze social media beheer uit?

Wij ontzorgen jou volledig in het informatie opdoen tot het inplannen van de content. Wil je het graag combineren met fotografie? Ook dat is mogelijk!

Tijdens onze kennismaking verdiepen wij ons in jouw bedrijf. We zijn benieuwd naar je positionering en je doelgroep. Wat wil je bereiken met je social media? En wat wil je de - potentiële - klant informeren? Deze en meerdere vragen zullen we bespreken door middel van onze vragenlijst: "De basis voor jouw social media".

Na onze kennismaking verwerken wij onze gezamenlijke ideeën naar een lay-out dat past bij jouw bedrijf.  Hierbij wordt er rekening gehouden met de huisstijl en de doelgroep van het bedrijf. Binnen een week na onze kennismaking ontvang je een complete lay-out van de content. Wij zorgen ervoor dat jij je als bedrijf kunt onderscheiden. 

Wij verzorgen jouw volledige content. Wij doen onderzoek naar informatie dat aantrekkelijk is voor jouw bedrijf! Ook schrijven wij blogs zodat alles op elkaar aansluit en je geen maandelijkse zorgen meer hebt. Ontzorgen dat is ons doel.

 

Wij houden rekening met speciale momenten. Is het valentijnsdag? Bestaat jouw bedrijf 5 jaar?  Met elk detail wordt rekening gehouden om een zo persoonlijk mogelijk platform te ontwikkelen. Het inspelen op belangrijke momenten laat zien dat je content actueel is.

Iedere week creëren wij content inclusief teksten en plannen wij dit voor jou in op diverse social media kanalen. Wij ontzorgen jou volledig. De social media van jouw bedrijf wordt dus van top tot teen volledig verzorgd door ons.

Wil je zelf graag controle houden? Dan laten we graag wekelijks door jouw de content goedkeuren voordat het online geplaatst wordt. Wij denken met jou mee.

Wij beheren social media voor de volgende klanten: