Wil jij geen stress meer om social media en er meer uitspringen binnen jouw doelgroep? Wij bieden diverse pakketten om jouw socials te optimaliseren.

Waarom bieden wij social media beheer aan?

Om jou te ontzorgen. Geen stress meer over het inspiratie opdoen, inplannen en – laat staan – vormgeven van de content. 

Wij zorgen ervoor dat jouw online marketing op de juiste manier besteed wordt. 

Focus op je eigen bedrijfsactiviteiten en geef je social media uit handen. Zie ons als een eigen online marketingbureau. Wij denken met je mee en laat je bedrijf binnen diverse social media kanalen stralen.

Wil je graag zelf nog een beetje toezicht houden? Dan sturen wij een controle in PDF zodat de klant eerst goedkeuring kan geven. Ook hier houden wij rekening mee.

 

Waar bestaat onze social media beheer uit?

Wij ontzorgen jou volledig in het informatie opdoen tot het inplannen van de content. Wil je het graag combineren met fotografie? Ook dat is mogelijk!

Tijdens onze kennismaking verdiepen wij ons in jouw bedrijf. We zijn benieuwd naar je positionering en je doelgroep. Wat wil je bereiken met je social media? En wat wil je de - potentiële - klant informeren? Deze en meerdere vragen zullen we bespreken door middel van onze vragenlijst: "De basis voor jouw social media".

Na onze kennismaking verwerken wij onze gezamenlijke ideeën naar een lay-out dat past bij jouw bedrijf.  Hierbij wordt er rekening gehouden met de huisstijl en de doelgroep van het bedrijf. Binnen een week na onze kennismaking ontvang je een complete lay-out van de content. Wij zorgen ervoor dat jij je als bedrijf kunt onderscheiden. 

Wij verzorgen jouw volledige content. Wij doen onderzoek naar informatie dat aantrekkelijk is voor jouw bedrijf! Ook schrijven wij blogs zodat alles op elkaar aansluit en je geen maandelijkse zorgen meer hebt. Ontzorgen dat is ons doel.

 

Wij houden rekening met speciale momenten. Is het valentijnsdag? Bestaat jouw bedrijf 5 jaar?  Met elk detail wordt rekening gehouden om een zo persoonlijk mogelijk platform te ontwikkelen. Het inspelen op belangrijke momenten laat zien dat je content actueel is.

Iedere week creëren wij content inclusief teksten en plannen wij dit voor jou in op diverse social media kanalen. Wij ontzorgen jou volledig. De social media van jouw bedrijf wordt dus van top tot teen volledig verzorgd door ons.

Wil je zelf graag controle houden? Dan laten we graag wekelijks door jouw de content goedkeuren voordat het online geplaatst wordt. Wij denken met jou mee.

Wij beheren social media voor de volgende klanten: