Het totaalpakket voor online- en offline reclame uitingen.

Een nieuwe website voor Grafzorg het Monument

Grafzorg het Monument is een jong bedrijf met jarenlang ervaring in het onderhouden en renoveren van grafmonumenten. Een relatief zwaar onderwerp voor velen. Vandaar dat het voor Grafzorg het Monument tijd was om fris het nieuwe jaar in te gaan. Wij hebben hierbij mogen helpen door een complete rebranding toe te passen op de website van Grafzorg. Een luchtige en toegankelijke uitstraling is het resultaat geworden.
 

Ook graag het complete plaatje laten verzorgen? Wij staan klaar.

De klant is zeer tevreden met het resultaat. We hebben dan ook rekening gehouden met alle wensen en denken graag met de klant mee. De klant vroeg of het mogelijk was om snel contact met Grafzorg op te nemen. Uiteraard! Wij hebben een Whatsapp button toegevoegd zodat potentiële klanten rechtstreeks een bericht kunnen sturen. Hierdoor ligt de drempel lager. Ook hebben wij professionele foto's geschoten om de website persoonlijk te maken. Tevens geeft dit gelijk een goed beeld weer van het nieuwe concept: het tijdelijk monument.

Daarnaast hebben wij ook de advertenties in een nieuwe look en feel vormgegeven. Fotografie Wat betreft de visualisatie, hebben wij vooral de focus gelegd op sfeerfoto's en productfoto's met een transparante achtergrond. Hierdoor zien potentiële klanten in 1 oogopslag wat er bedoelt wordt met het tijdelijk monument. Tevens zijn de foto's zeer geschikt voor zowel online als offline uitingen. Zie bijvoorbeeld de foto in de advertentie die wij zowel in cortentstaal als in zwart hebben gefotografeerd en uiteraard uitgeknipt.