Workshop social media strategie

Leer alles in 1 dag.

workshop social media strategie

leer alles in 1 dag.

Leer hoe je een effectieve social media strategie opstelt voor jouw bedrijf

Ben jij een starter, zzp-er of mkb’r en ben je al zakelijk van start gegaan met social media, maar wil je de social media activiteiten naar het volgende niveau tillen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Een goede basis is van belang. Daarom geven wij een workshop waarin je volledig begeleidt wordt met het uitwerken van een eigen social media strategie. Naast deze theorie ga je samen met onze trainer aan de slag met het opzetten van een lay-out en de verwerking van deze content. Wij helpen jou met tips en tricks! Na een training kun jij volledig aan de slag met jouw social media. 

Ben jij benieuwd naar meer? Neem gerust contact op bij vragen.

Stap 1. Brainstormsessie

Tijdens de brainstormsessie gaan wij samen de WHY van jouw bedrijf in kaart brengen, jouw doelstellingen formuleren, de doelgroep segmenteren, een persona uitwerken en een mindmap maken. Na iedere stap krijg je zelf de tijd om het onderdeel uit te werken. Uiteraard word je hierin begeleid. Deze resultaten gaan wij koppelen aan elkaar en van daaruit de volgende stappen ondernemen.

Stap 2. Contentplanning opstellen

Na de brainstormsessie gaan wij gezamenlijk een contentplanning opstellen. Op welke dagen ga jij inspelen? Wanneer kun jij het beste posten? Deze en meerdere vragen zullen behandeld worden.

Stap 3. Uitwerken van een moodboard

Vervolgens gaan we gezamenlijk een moodboard uitwerken. In deze stap gaan we de brainstormsessie vertalen naar een visueel beeld. Wat wil je uitstralen als bedrijf? 

Stap 4. Vormgeven van een eigen unieke lay-out

Op basis van het moodboard gaan wij gezamenlijk een nieuwe lay-out voor jouw vormgeven. Dit zal een unieke identiteit zijn voor jouw bedrijf, waarmee jij je onderscheidt ten opzichte van de concurrent. 

Stap 5. Tips en tools voor het posten van jouw content

Tot slot geven wij tips en tools voor het posten van jouw content. Deze maken het voor jou makkelijker om de strategie te realiseren en de doelstellingen te behalen. Denk hierbij aan tips over het plaatsen van goede content of hoe je eenvoudig één bericht op meerdere kanalen kunt plaatsen. Ideaal toch?

Praktische informate

  • Voor wie: de training is zeer geschikt voor de starter, zzp-er en mkb-er die zakelijk al  is gestart met social media.
  • Locatie: Witmanweg 29, Slagharen
  • Duur training: 1 dag (10:00 – 15:00)
  • Deelnemers: maximaal 4 deelnemers
  • Kosten: €450,- p.p. incl. koffie, thee en lunch
  • Eindresultaat: een eigen social media strategie met unieke vormgeving. Je kunt gelijk van start!